hhhhmmmm..........

Hari ni dah 2 hari skolah aku ade extra classes dan dlm dua hari ni lah aku x tidur petang.Aku kalau x tidur ptg, malam pukul 10 dah lesap.Semalam aku hanya dapat lelap 10 minit cause ade kwn call dan time mlm mula tidur awal.Pagi tadi kat skolah ade buat solat hajat n dhuha.Satu skolah turun(skolah 4 tingkat)kat dataran perhimpunan.Yang menyakitkan hatinya bau tikar yg alas tempat solat punya la busuk tuhan saje tahu.Bayangkan 1 jam angau(pening kepala)sape nak jawab.Time balik dari skool adalah satu saat yg menjerihkan cause balik rumah jln kaki.Nak bawak motor,takut cause ade ura2 polis nak serbu skolah.Dlm seminggu 3,4 kali ade road block sekeliling skolah.Semua simpang jalan kat skolah ade polis.Org yg cari nahas aje lalu depan polis.Dah la sampai depan gate guard x buka pintu,5 minit baru sampai.Hari-hari yang meletihkan.....

1 comments:

Anonymous says
6:52 am

hey guys! Found a place where you can make some extra cash. Just put in your
zip code and up will pop a bunch of places where you can make some extra cash. I live in a small town and found several.

http://www.surveywv.com