sEdih dOooh !!!

Bila, aku sudah tiada
Simpan semua lagu ku
Jangan di tangis selalu

Mungkin, itu sementara
Bila jumpa pengganti ku
jangan di lupakan aku

Pagi itu indah seperti biasa
Tidur yang lena terhenti di sana
Layap kuyu masih tak terdaya
Bukalah tingkap mu
Curahkan cahaya…

Siapa yang sangka
Bila tiba masa kita
Untuk pergi selamanya

Takkan terduga
Jika saat ni
Tuhan tentukan
Aku lah orangnya

Gelak tawa tangisan yang hiba
Kenangan kita masa di dunia
Alangkah indahnya jika
Kita mampu hidup selamanya…

[x] Bila Aku Sudah Tiada [x]
[x] Hujan [x]

Hr ni hr last aku pegi jln2 ngan kengkawan...esok diorang dah blk skolah msg2....aku esok ade kat umah lg...aku 6/1 br kena lapor msk...tp 4/1 aku dah pegi....pegi rehat umah mak cik aku dulu satu hr...tp aku nak buat ape dlm 2/3 hr ni...smua kwn aku dah blk skolah msg2....tggl la aku kat sni srg2....mesti boring giler eh...tp klau aku fkir btul2 aku dah kena start set in mind that aku dah nak spm....no more honeymoon...spm ni masa dpn aku...w'laupun pmr aku gempak...benda 2 x blh tlg aku...spm adlh masa dpn aku doh.... k..klau ade ape2 aku post lain kl ar.....mungkin lmbt lg kot.....sbb lps ni aku dah kurg sentuh pc...lpas ni bla lg dpt aku blk kat umah...mungkin aku kena stay kat maktab sbb bila dah dkt spm byk kelas tambahan ar.... doakan aku b'jaya dlm spm ye...tp mmg sedih ar bila nak blk maktab ni... klau dduk umah mesti bestkan... tp klau aku dduk kat umah...x study ar aku...aku dah la nak spm... m'manjang je aku dduk m'ngadap pc ni... bila la aku nak study... kosai ar result spm aku klau camtu... tp utk masa dpn aku ssgp tahan kejap...oh tuhan berikan hamba mu ni kesabaran utk menempuh segala cabaran mendatang ni...amin...k
assalamualaikum


~igt daku dlm doamu~

2 Responses to "sEdih dOooh !!!" (Leave A Comment)

dr. donkdonk says
11:18 pm

lol.i visited this page again... ade update! wah. haha :PP nway, u got almost a year lagik nk prepare for spm.. no worry la.. sure score punyea! :P good luck nway ;) pure science ryte?? that shudnt be a problem for u smarty brat :P


cheers!~ wasalm

beruk_macho says
12:25 pm

hmm...thanx cause visited my blog..yurp pure science...klau blh ar...msk ar guestbook k..