dA dAy !

-Duit 2-



RM 50 x 7 !



-Duit-



straight A's !




Hahaha aku dapat straight A's la.Apa 8 A's .Aku sendiri x score dapat result camni.Semua orang termasuk aku sendiri terkejut ngan result aku.Hahaha ni dah kali ke 2 aku mengatasi pencapaian bro aku.Yg first dulu time UPSR skarang PMR.Adakah kecemerlangan aku ini akan berterusan ? Sama2 la kita berdoa aku dapat result baik ye.Klau ikut hati aku je aku nak futher my study kat MTD je.Itu pilihan pertama aku la.Pilihan kedua pulak MRSM,then SBP yg lain n akhir skali kat skolah kawalan yg lain la kat Klantan je.Lepas aku dapat result ni father aku bagi RM 350 je,walaupun bunyinye skit tp aku dah bersyukur sbb kluarga aku pun bkn la kluarga yg berada.Bro aku yg kata nak belanja entah bila nak tunaikan janji dia.Tapi aku pun tak la mengharap sgt sbb aku dah kenal sgt perangai bro aku ni.Skarang ni aku tgh tunggu panggilan je ni.Semoga aku dapat futher my study kat skolah yg bagus.Last but not list,I would like to say thanx for the god for this successful .

5 Responses to "dA dAy !" (Leave A Comment)

pakteh says
3:07 pm

Wau!
hebat tu... Tahniah!!!

beruk_macho says
3:32 pm

hmmm...
thanx...
biasa je 2...

shoradhi says
1:38 am

salam...selamat berkenalan....dan tahniah dgn result ko tuh...ko nak masok MTD? MTD bukan dah xde ke skrg?dier dah tuko jadi ALAM kalo xsilap...aku bukan nak promot, tp, baek ko pilih MRSM....bila ko masok MARA, ko ada banyak advantage...aku nie exMRSM, and bulan satu nie, insyallah aku further kat NZ...under mara gak...

Kita banyak advantage laki nie...sbb jarang nak jumpa laki yang pandai...so, bila ko score dlm SPM, ko leh aply overseas mcm aku guna skolar MARA...sbb MARA ade koata untuk MRSM, tambah plak LELAKi...

Gud lux

shoradhi says
1:39 am

aiseh, apakah?aku baru perasan tarikh post ko, tahun lepas ghupenyer!!!!!wakakakakaka....wahtevalah...gud lux!!!!

Anazerin says
6:41 pm

alam tu akademi laut malaysia...
ade sorang junior aku da g belayar daa...